FIRA DEL LLIBRE I EDICIONS D'ART, FOTOGRAFIA I DESSINY

image

Del 20 al 23 d'abril 2013 ARTS LIBRIS #4 Fira internacional del llibre i edicions d'art, fotografia i disseny BARCELONA Arts santa Mònica, la Rambla 7

image

Iconomoteur : stand 17 Dissabte 20 d’abril de 13h a 20h Diumenge 21 i dilluns 22 d’abril de 11h a 21h Dimarts 23 d’abril de 11h a 20h Sant Jordi

image

Arts Libris, Fira internacional del Llibre i edicions d’Art, fotografia i disseny de Barcelona, segueix creixent i arriba a la seva quarta edició. Al voltant de cent expositors, entre galeries d’art i fotografia, editors de bibliofília contemporània i foto-llibre, tallers artesans, editorials experimentals, llibreries especialitzades i escoles d’art i disseny, s’aplegaran per mostrar els seus darrers treballs, obres i edicions. Arts Libris es consolida com una de les trobades més importants d’art, fotografia i disseny arreu d’Europa, igualant el nombre de participants i visitants d’altres fires més establertes i fins i tot superant-ne moltes.

permalien