FIRA DEL LLIBRE

Arts Santa Monica, Barcelona

BARCELONA, ARTS LIBRIS # 3, fira del llibre d'art i disseny Arts Santa Mònica, la Rambla 7 Del 20 al 23 d'abril del 2012

Divendres de 16h a 21h. Dissabte i diumenge d'11h a 21h. Dilluns d'11h a 20h. Entrada lliure ICONOMOTEUR presenta enguany les seves publicacions recents i també, al mateix temps, llibres dels anys 2000. Del passat al present és un anar i venir incessant de les formes que és representat, a través del filtre del temps.

image

© Jordi Peñarroja Durant quatre dies Arts Santa Mònica es convertirà en un mercat del llibre d’autor, un congrés d’editors i un fòrum d’artistes. En una Rambla plena de llibres manufacturats, per fi podrem trobar, comprar i gaudir de l’objecte llibre i no només de l’escriptura. No fem distinció entre llegir i mirar.

permalien